Clinic powerlifting groot succes

Het mag gezegd worden: de Clinic Powerlifting van zaterdag 28 november 2015 was een enorm succes. Onder leiding van NPB-Bondscoach Henk Keizer gaven nationale powerlifters Wim Wamsteeker, Pjotr van den Hoek en Jordi Snijders een drie uur durende clinic over Powerlifting.

De opkomst was niet te groot en niet te klein: met een groep van vijftien enthousiaste deelnemers uit Cross Fit, Bodybuilding en Powerlifting werden de “Big Three” geconcentreerd afgewerkt. Wim Wamsteeker zorgde voor een verzurende Squat-sessie door ze kennis te laten maken met de zogeheten Pauze Squats. Hierbij houdt de sporter gedurende twee seconden een pauze onderin om vervolgens keihard af te zetten.

Jordi Snijders nam de deelnemers tijdens de Bench Press op sleeptouw. Door middel van focus op houding en techniek werden de sporters uitgedaagd om hun persoonlijk record te verbeteren. Met uiteenlopende gewichten van tussen de zeventig en honderdveertig kilogram slaagde het overgrote deel hier daadwerkelijk in.

Pjotr van den Hoek wist de groep te enthousiasmeren met de Deadlift. De do’s en don’ts kwamen in half Engels en half Nederlands uitgebreid aan bod. Ook hij wist met enkele simpele tips de sporters zover te krijgen dat ze het uiterste uit zichzelf haalden. Waanzinnig knap!

Namens de organisatie bedanken wij de deelnemers voor hun positieve en enthousiaste bijdrage. Iedereen is op zaterdag 16 januari 2016 van harte uitgenodigd voor een vervolg waarbij er dieper op de drie onderdelen wordt ingegaan. Hier word je van op de hoogte gehouden.

Bron: strengthacademy

One thought on “Clinic powerlifting groot succes”

  1. Great weblog right here! Also your web site loads up very fast!
    What host are you using? Can I get your affiliate link on your host?
    I want my site loaded up as quickly as yours lol

Comments are closed.